Wendy Nuyts is HR-directeur bij G4S

17032023
Careers

G4S stelt Wendy Nuyts aan als HR-directeur voor de cluster België, Luxemburg en Frankrijk.

Met een masterdiploma Bedrijfspsychologie studeerde Nuyts eind jaren negentig af. Ze startte haar loopbaan met een interne HR-functie bij PwC Consulting. Nadien werkte ze achtereenvolgens bij IBM BCS, GE Security, Agfa Europe, Corelio Connect en Athlon Belgium, telkens in de hoedanigheid van HR Manager. In 2018 ging Wendy Nuyts een nieuwe uitdaging aan als HR-directeur bij Mazda Motor Logistics Europe. Begin 2022 combineerde ze deze functie met de rol van Head of Culture & Development Europe. Vandaag is Nuyts aan de slag als HR-directeur bij G4S, het Belgische beveiligingsbedrijf dat wereldwijd actief is.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.