Werkbaar werk in de social profit

ArbeidsomstandighedenLoopbaanMotivatieOrganisatiePreventieUitstroomVerzuim
In opdracht van de sociale partners van de Vlaamse social-profitsector organiseert VIVO een onderzoek naar werkbaar werk in de social profit. Dit onderzoek wordt gefinancierd door het ESF-agentschap.

VIVO gaat na wat het welzijn, de motivatie en de tevredenheid van werknemers in de social profit bevordert en vermindert. Zowel slechte als goede voorbeelden, situaties en praktijken kunnen dat in kaart brengen. De resultaten dienen dan als basis voor een actieplan voor werkbaar werk in de sector.

Om dit beeld te schetsen, vraagt VIVO om een vragenlijst in te vullen. Deze lijst is enkel bedoeld voor personen die in de Vlaamse social-profitsectoren werken en niet in de sectoren die onder de federale gezondheidszorg vallen zoals ziekenhuizen, ouderenzorg, thuisverpleging.

De vragenlijst is te vinden op www.afosoc-vesofo.org en via een link op www.zorgnetvlaanderen.be.

HR Manager

Meat&More

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

IT-recruiter

Projinit

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.