‘Werken tot 75 jaar fysiek mogelijk’

ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenCompetentiemanagementErgonomieFlexibiliteitInstroomLoopbaanMotivatieOrganisatieOudere werknemers
Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse Stichting Blik op Werk. Al benadrukt de stichting dat er een grote differentiatie bestaat tussen verschillende beroepsgroepen. Maar gemiddeld gezien en met de nodige ‘mitsen’ en ‘maren’ is doorwerken tot 75 mogelijk.

Vooral mensen met een bacheloropleiding blijken sneller opgebrand te zijn. Een mogelijke verklaring hiervoor is dat deze mensen vaak een beroep hebben waarin ze zich weinig konden ontwikkelen. Terwijl het vermogen om te blijven werken hoger ligt bij mensen die hun hele leven lang leren.

Bron: P&O Actueel

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.