“Werkgevers moeten ophouden met hun controlerend micromanagement”

CompetentiemanagementLeiderschap en CoachingLoopbaanMotivatieOrganisatie
“Bij het Nieuwe Werken gaat het lang niet alleen om een beetje flexibiliteit in tijd en plaats, het gaat ook om de nodige autonomie, om vat krijgen op het werk. Dat betekent dat de werkgevers hun werknemers moeten vertrouwen. En dan kan ik andermaal verwijzen naar de vele studies, die aantonen dat vertrouwen zeer belangrijk is. Wanneer bedrijven de juiste mensen aanwerven, hen interessant werk aanbieden en hen zelf beslissingen laten nemen, dan moeten ze hen ook het nodige vertrouwen geven en ophouden met hun controlerend micromanagement.”

Dat verklaarde Jeffrey Pfeffer in HR Square van juni. In HR Square van september vindt u een vervolg op dat interview en een blik op de belangrijkste ideeën van de hoogleraar Organizational Behavior aan de Graduate School of Business van Stanford University en auteur van HR-klassiekers als ‘Competitive Advantage through People’.

Maar er is méér, veel méér: op dinsdag 24 september geeft de gerenommeerde Amerikaanse professor Jeffrey Pfeffer op vraag van HR Square een masterclass in Brussel. Onder de titel ‘The Return from Investing in People’ geeft hij onderzoek, cases én concreet advies. Hoe kunnen bedrijven beduidend betere resultaten boeken als ze meer aandacht besteden aan bepaalde HR-praktijken?

Mis deze unieke kans niet om hem zelf te ontmoeten en nieuwe inzichten te leren. Afspraak op dinsdag 24 september 2013, van 9 tot 17 uur in Brussels44Center.

Alle info en inschrijvingen: www.hrsquare.be.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.