Wim Strickx is HR Business Partner EMEA Manufacturing bij International Paper

Wim Strickx is bij International Paper HR Business Partner EMEA Manufacturing geworden. In die rol heeft hij de HR-verantwoordelijkheid over de productievestigingen in Rusland, Polen, Frankrijk, Spanje en Marokko. Voordien was hij al aan de slag bij International Paper, waar hij Head of Compensation & Benefits was voor EMEA en verantwoordelijk voor het leiden van het regionale expertisecentrum voor Comp&Ben.

Voor hij bij International Paper ging werken, had Wim Strickx al heel wat ervaring opgebouwd, eerst in de consultancywereld (achtereenvolgens Tax Consultant bij Arthur Andersen en Senior Manager bij Ernst&Young), en nadien bij Elia. Bij de beheerder van het hoogspanningsnet startte hij in 2006 als Comp&Ben-manager, om er in 2011 door te groeien tot Head of Human Resources.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.