Wim Van Roy van La Lorraine Bakery Group naar PSA

Met een doctoraat scheikunde onder de arm startte Wim Van Roy halfweg de jaren negentig zijn loopbaan bij Shell. In 1999 zette hij de stap naar Etex (toen nog Eternit) waar hij quality manager werd. Het is bij deze expert in bouwmaterialen dat Van Roy via innovatie richting L&D evolueerde, met uiteindelijk de rol van Corporate Learning & Development Manager en Group HRIS Manager (HR BPO).

Na twintig jaar zette Wim Van Roy de stap naar La Lorraine Bakery Group. Daar werd hij Group Performance & Talent Development Manager, wat onder meer inhield dat hij verantwoordelijk was voor de in house academy. Bij PSA Antwerp, wereldspeler in containerafhandeling, krijgt hij nu een gelijkaardige functie.

Talent Officer

Lyreco

HR Officer Rekrutering & Selectie

Universiteit Antwerpen

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.