Yves Peeters groeit door tot HR-verantwoordelijke Tabaknatie

Yves Peeters (26) ging na zijn studies aan de slag bij een sociaal secretariaat. In oktober 2007 startte hij bij Tabaknatie, specialist in de behandeling, opslag en transport van tabakproducten. Als HR Officer werkte hij mee aan de opbouw van een eigentijds HRM voor de ongeveer 400 werknemers.
Peeters reorganiseerde de administratie en het HR-departement, voerde competentiemanagement in, automatiseerde de payroll-verrichtingen, introduceerde gedrags- en competentiegerichte interviews en actualiseerde de HR-strategie.
Als Verantwoordelijke HRM staat Peeters nu voor de uitdaging om een HR-beleidsplan te ontwikkelen met aandacht voor de ontwikkeling, de performantie en de beloning van medewerkers. Daarnaast draagt hij in samenwerking met de directie de eindverantwoordelijkheid voor het HR-beleid van Tabaknatie.
Peeters: “Vanuit mijn nieuwe positie kan ik meedenken op beleidsniveau, met HRM trachtten meer impact te hebben op het bedrijfsresultaat en HR als volwaardige businesspartner integreren in het bedrijf.”

De interne promotie van Yves Peeters tot Verantwoordelijke HRM maakte de functie van HR Officer vacant. Tabaknatie vond met Hanne Nollet de opvolging. Het artikel over haar carrièrestap vindt u hier.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.