Zorgwerkgever van het jaar is Zorgbedrijf Meetjesland

Zorgbedrijf Meetjesland ontstond in 2018 als de overkoepelende organisatie voor ouderen- en thuiszorg van de OCMW’s in Evergem, Maldegem en Deinze (Nevele). Het zorgbedrijf wil lokaal een brede waaier van comfortabele, vernieuwende en toegankelijke zorg op maat voor ouderen en zorgbehoevenden bieden, in een vertrouwde omgeving. Het is een dynamisch bedrijf, waar ook de nodige aandacht wordt geschonken aan de kwaliteiten en het welzijn van medewerkers.

“Hoewel Zorgbedrijf Meetjesland geografisch heel uitgestrekt is, slagen we er toch in verbondenheid en samenhorigheid te creëren bij onze medewerkers en dat ook extern uit te stralen”, klinkt het bij de organisatie.
Het bedrijf is gebouwd op een missie en vijf belangrijke waarden: klantgericht, respectvol en waarderend, professioneel en integer, met goesting en geëngageerd, en samenwerkend. Het hecht er dan ook veel belang aan dat elke medewerker die waarden mee uitdraagt.

In de eerste plaats wil Zorgbedrijf Meetjesland klantgericht zijn naar bewoners en klanten, maar daar blijft het niet bij. Want als werkgever wil het ook klantgericht zijn voor de medewerkers, daar moet een nieuw HR-klantenmodel voor zorgen. Zo krijgen de medewerkers alle mogelijkheden om de best mogelijke zorg te bieden. “We stellen de medewerker centraal, zodat die de zorg voorop kan stellen”, is het adagio.

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.